3 redenen waarom je thuis een handdoekenradiator nodig hebt

Heb je je ooit afgevraagd wat een handdoekradiator is en waarom je er een nodig hebt? Je bent niet de enige! Een handdoekradiator is eenvoudigweg een badkameraccessoire dat je handdoek verwarmt en droogt, en ook nog je badkamer verwarmd. Dat is echter nog geen antwoord op de vraag waarom je er een nodig hebt, dus laat me de redenen op een rijtje zetten:

1. Luxueus gevoel.

Als je een warme douche verlaat om je in een dik verwarmde handdoek te wikkelen, is dat lekker knus. Warme handdoeken worden snel pluizig en zacht als ze om een koud lichaam gewikkeld worden. Het is een heerlijke sensatie, en kan iedereen zin geven om precies dat te doen. Een handdoek radiator geeft je het gevoel dat je een luxe handdoek hebt. Dat is immers de functie ervan!

2. Het heeft een stijlvol ontwerp.

Je kunt nooit fout gaan met een mooi ontworpen accessoire. Je kunt een frisse handdoek meenemen om te wassen na je douche en die in de buurt van een warme radiator of radiator/waterleiding in de badkamer leggen. In plaats van snel af te koelen zoals een gewone handdoek, zal de handdoek snel opwarmen tot een heerlijke temperatuur. Warm en zacht, wat kan er luxer zijn? Handdoekradiatoren zien er daarnaast een stuk stijlvoller uit dan gewone radiatoren, dus is het een prachtige upgrade voor je badkamer. Op zoek naar een stijlvolle radiator? Bekijk dan eens deze thermrad radiatoren, daar moet zeker wel iets voor je tussen zitten.

3. Het verbetert de hygiëne

Nadat je je handdoek gebruikt hebt kun je hem meteen laten drogen. Hij zal veel sneller drogen dan normaal, zodat bacteriën geen kans krijgen. Met een handdoekradiator heb je de hele dag schone handdoeken. Een handdoekradiator geeft je dus ook een beter gevoel over je hygiëne.

Bron: https://www.radiatorendiscounter.nl/