Beton cire op muren en de rest

Beton cire muur is heel leuk om aan te brengen in huis. Je hebt het zo gedaan. Je kan ook een deskundige inhuren maar dat kost vaak meer geld en tijd. Het is beter om het zelf allemaal te doen. Wat ook leuk is is om zelf behang op te hangen. Dat kan heel leuk staan in je nieuwe woning. Het kan een behang zijn met patronen of met wat fellere kleuren. Het is maar waar je zelf voor kiest. Hieronder zul je tips vinden voor het ophangen van je behang en welke behangsoort het beste hiervoor is.

Behang ophangen

Beton cire muur ziet er heel mooi uit. Als je eindelijk dat materiaal op je huur hebt aangebracht is het goed om na te denken over je behang. Vaak wordt gekozen voor ARTE behangpapier. Dat wordt handgemaakt en vaak wordt het gemaakt van natuurlijke materialen. Het is het mooiste behangpapier wat je kunt vinden. De kwaliteit is bovendien ook erg goed. Daarom gaat het lang mee. ARTE behangpapier is al jarenlang het populairst. Je kunt van alles kiezen. Vaak is het mooi om te kiezen voor aardse kleuren wat goed past bij het beton cire en wat ook natuurlijk overkomt in je woning. Het zal heel mooi staan op de muur.

Patronen

Je kunt ook kiezen voor verschillende patronen op je behang. Dat staat vaak vrolijk en speels. Het is wat anders dan het behang wat je meestal in een woning ziet. Het is ook mooi en ziet er leuk uit. Je kunt kiezen voor patronen uit de dierenwereld. Je kunt ook kiezen voor juist wat natuurlijke patronen zoals bloemen en planten. Het is maar net waar jouw voorkeur bij ligt. Het leukste is natuurlijk iets kiezen wat bij de stijl van je woning past. Je kunt ook kiezen voor juist een paar kleuren of een combinatie hiervan. Het moet natuurlijk ook goed passen bij de beton cire muur.