Bevestigingsexpert is hét adres voor pluggen en schroeven

Iedereen die weleens aan het klussen is herkent het probleem: hoe moet ik die twee materialen aan elkaar vastmaken. Bij Bevestigingsexpert kun je advies krijgen over die onderwerpen. Op de website is veel informatie te vinden over het aan elkaar vastmaken van twee materialen. Vrijwel allerlei bevestigingsmaterialen die besproken worden zijn ook in de webshop te koop. Je vindt er bouten, moeren, pluggen en ankers, schroeven, ringen draadeinden en nagels. Uiteraard kun je bij Bevestigingsexpert ook de gereedschappen kopen die nodig zijn om de producten op een goede manier aan elkaar te maken.

Bevestigingsexpert is onderdeel van een platform

De Bevestigingsexpert is onderdeel van een platform van allerlei kleine bedrijven die zich bezig houden met de verkoop van bouwgerelateerde materialen. Deze bedrijven werken allemaal onder de paraplu van de Technische Groothandel Online. Doordat het platform allerlei services biedt zijn kleine bedrijven veel beter in staat om hun kennis en producten aan het grote publiek aan te bieden. Bij de Bevestigingsexpert wordt daar dankbaar gebruik van gemaakt. Op de website is een aantal blogs te vinden, waarin je veel praktische informatie kunt vinden over de toepassing van de producten die op de website te koop zijn.

Blogs

Op de website van de Bevestigingsexpert zijn al zes leuke blogs te vinden en dat aantal wordt langzamerhand uitgebreid. De meest recente blog gaat over het voorkomen van roest. Ander leuke blogs zijn ‘Zo creëer de perfecte kitlaag’, ‘Droomhuis onder de zon’, ‘RVS, staal of messing, wat kies je?’, ‘Waar moeten SB bouten en moeren aan voldoen?’ en ‘Zo kies je voor iedere klus de juiste schroef’. In de blogs wordt uitgelegd waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van bevestigingsmaterialen. Alle producten in de blogs zijn uiteraard bij de Bevestigingsexpert in de webshop te vinden.