Blauw kunstgras in je sportschool

blauw kunstgras

Heb je zelf een sportschool of ga je elke dag naar dezelfde sportschool omdat je jezelf hier 

helemaal thuis voelt dan heb je het goed getroffen, maar er zijn altijd aanpassingen die verricht kunnen worden. Wanneer je bijvoorbeeld een sportschool hebt die helemaal bij de tijd is dan is de kans groot dat er veel kleuren in een sportschool zitten. Daarom kan je er wellicht aan denken om blauw kunstgras binnen neer te gaan leggen. Dit geeft niet alleen een mooie look aan je gym, maar het is ook nog eens functioneel. Zo kan je er bijvoorbeeld met een gewicht slee lekker overheen beuken zonder dat je de vloer van de sportschool aan het beschadigen bent. Ideaal voor elke sportschool!

blauw kunstgras

Garantie

Wanneer je er dus voor kiest om blauw kunstgras in je sportschool te leggen of aan bijvoorbeeld een sportschool voor te stellen dan moet je weten dat er goede garantie zit op deze matten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tien jaar lang garantie op uv-bestendigheid en op het loslaten van vezels. Daarnaast is het schimmel- en rotvrij en is het kindvriendelijk voor kinderen vanaf elke leeftijd. Bovendien voelt het kunstgras net aan als echt gras alleen heeft het als grootste voordeel dat het geen onderhoud nodig heeft. Je moet het hooguit eens in de zoveel tijd schoon vegen of zuigen.

Op de atletiekbaan

Er zijn veel sportverenigingen zoals een atletiekclub die ervoor kiezen om blauw kunstgras neer te leggen of verschillende plekken op de atletiekbaan die ze hebben. Dit wordt in de meeste gevallen gedaan om zo aan te geven welke oefeningen je waar kunt doen en om onderscheid te maken zodat je niet in de war komt. Bovendien doen veel verenigingen dit ook om zo een moderne look te geven aan de atletiekbaan zelf en wordt het bij veel renovaties ook toegepast.