De juiste versie van een bestand

In bouwprojecten heb je te maken met enorm veel verschillende bestanden en documenten. Veel van deze documenten worden dan ook gebruikt door verschillende partijen. Hierdoor komt het regelmatig voor dat deze verschillende mensen in hetzelfde document werken tegelijk. Het is dan ook belangrijk dat bestanden goed gemanaged worden. Hier kan je Prostream voor gebruiken.

Documentatiemanagement

Doordat je in bouwprojecten met veel documenten werkt, wil je zorgen dat alles overzichtelijk blijft voor alle betrokkenen. Je hebt dan ook alle documenten en bestanden nodig om het beste resultaat neer te zetten. Door Prostream te gebruiken heb je een overzichtelijk documentatiemanagementsysteem waarin iedereen terecht kan voor de juiste bestanden en documenten. Als projectmanager kan je op deze manier alles eenvoudig delen met de belanghebbenden van het document.

Versiebeheer

In bouwprojecten zagen we in het verleden veel discussies over het gebruik van de verkeerde versie. Wanneer meerdere mensen in dezelfde versie werken en deze vervolgens opnieuw uploaden, mist er veel bruikbare informatie in het goede bestand. Hierdoor lopen processen vast en dit is natuurlijk zonde. Door de versiebeheer van Prostream weet je altijd zeker dat je in het nieuwste bestand werkt. Doordat je online te werk gaat, kan de fout van vroeger ook niet meer worden gemaakt.
Meer weten over dit systeem? Neem een kijkje op https://www.prostream.app/ voor alle informatie.