De keuze die je maakt voor KPN of ziggo 

KPN of Ziggo

Het is een persoonlijke keuze die je maakt wanneer je voor KPN of Ziggo gaat. Het zijn beide providers die alle diensten aanbieden die je nodig hebt. Beiden partijen hebben diensten die afgenomen kunnen worden waardoor je televisie kan kijken, kan telefoneren en gebruik kan maken van het internet. Beide zijn twee grote partijen die op de huidige markt een aanwezige plek vervullen. De keuze die je maakt, is een kwestie van voorkeur. Ieder heeft een eigen perceptie en daaruit voortkomende meningen. Deze worden gevormd op basis van wat jij voorbij ziet komen en wat jij belangrijk vindt. 

KPN of Ziggo

De mogelijke aanbiedingen

Wanneer je bijvoorbeeld geen voorkeur hebt voor een specifieke partij dan zal je al snel gaan kijken naar aanbiedingen. Wanneer je dat gaat doen, kan je er al snel achter komen dat er verschillende aanbiedingen zijn met verschillende inhoudelijke diensten. Wanneer je bijvoorbeeld alleen internet wilt afsluiten dan kan het zo zijn dat er op een bepaald moment juist bij een specifieke partij een aantrekkelijke prijs wordt gevraagd voor exact dezelfde dienst. Het is wel goed om te weten dat er verschillende verbindingen aan internet mogelijk zijn. 

De huidige internetmogelijkheden

Tegenwoordig heb je de keuze wanneer je gaat voor welk soort internetaansluiting je gaat. Zo heb je tegenwoordig de mogelijkheden met betrekking tot glasvezel, dit biedt een specifieke partij aan. Wel is het een groot bepalend factor of dat deze aansluitingen al liggen bij jou in de buurt of dat dit nog aangelegd moet worden. Wanneer het tweede geval accuraat dan moet je er rekening mee houden dat je op dit moment nog geen gebruik kan maken van deze vorm van internet. Dit zijn factoren waar je rekening mee moet houden, om te zien wat het beste bij je eigen voorkeuren past.