De voordelen van gebruikte palletstellingen

Goede opslag van uw voorraad gaat met name om uw producten zelf, niet om de stellingen waarop ze liggen. Het gebruik van een Gebruikte palletstelling voor opslag van goederen is dan ook populair onder ondernemers. Het brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Zo zijn gebruikte stellingen vanzelfsprekend goedkoper, terwijl de kwaliteit net zo goed is als nieuwe palletstellingen. U kunt er nog jaren plezier van hebben zonder u druk te maken over de veiligheid. Ook gebruikte palletstellingen voldoen namelijk aan de verplichte veiligheidseisen.

Welke gebruikte palletstelling past bij uw voorraad

Palletstellingen zijn een ideale manier om uw spullen op te bergen en tegelijk het overzicht te bewaren. Ze hebben een groot draagvermogen en dus kunt u er middelzware tot zelfs zware goederen op plaatsen. Vrijwel alle palletstellingen zijn breed inzetbaar omdat ze op maat gemaakt kunnen worden geleverd. Het is maar net welke afmetingen en welk draagvermogen u nodig hebt. Om uw voorraad zo praktisch mogelijk op te bergen, is het goed om na te denken over de manier waarop u het opbergt. Er zijn diverse soorten stellingen waaruit u kunt kiezen. Zo is er al een klein tiental aan merken waaruit u kunt kiezen. Onder andere Nedcon, Radirack en Bruynzeel zijn veelgebruikte merken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar wat Trading together voor u kan betekenen bij de inkoop of verkoop van gebruikte palletstellingen? Dan kunt u te allen tijde terecht bij de medewerkers van Trading together. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen wat uw gebruikte palletstellingen nog waard zijn. Hier kunt u ook het opkoopformulier op de website voor invullen, ook kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen. De medewerkers weten daarnaast precies welke palletstellingen uit het actuele aanbod wellicht voor u geschikt zijn. Voor vragen vult u het contactformulier op de website in. Tevens kunt u de specialisten van Trading together direct bereiken op het telefoonnummer +31 (0)488 795 084 of per mail via info@tradingtogether.nl.