De WINIX zero pro is dé nieuwe ster onder de luchtreinigers!

De winix zero pro is dé nieuwe ster onder de luchtreinigers! Kijk nu op luchtreiniger.nl voor de beste aanbieding en gratis meegeleverde filters en lees hieronder verder.

Bij luchtreiniger.nl kun je terecht voor allerlei verschillende soorten luchtreinigers en luchtbevochtigers. In dit artikel zoomen we in op de luchtreinigers. Een voorbeeld hiervan is de winix zero pro. We leggen je eerst uit wat een luchtreiniger doet en wat de voordelen zijn van het aanschaffen van een luchtreiniger.

Wat is een luchtreiniger?

Een luchtreiniger is een meestal wit apparaat dat de kwaliteit van lucht in huis of op kantoor verbetert. Of het nu een vergaderzaal, slaapkamer of huiskamer is, de luchtreiniger zorgt ervoor dat de lucht die je inademt fris is en precies de stoffen bevat die je nodig hebt. Een luchtreiniger zuigt lucht op, haalt deze door een filter en blaast de lucht daarna weer uit. Door een filter komt de lucht er schoner uit dan dat deze erin gaat. Ongeacht welk type luchtreiniger je kiest, bij alle luchtreinigers kunnen de filters vervangen worden. Hierdoor gaat het apparaat langer mee. Bovendien zijn de meeste luchtreinigers energiezuinig, waardoor ze weinig verbruiken. Bij een luchtreiniger zoals de winix zero pro wordt bijvoorbeeld een filter set ter waarde van 69 euro gratis meegeleverd.

De merken luchtreinigers die verkrijgbaar zijn bij onze webshop, zijn:

  • ProAirTech
  • WINIX
  • Sharp

Belangrijkste verschillen tussen luchtreinigers

Het verschil in luchtreinigers zit hem natuurlijk is de prijs. Over het algemeen geldt dat een goedkopere luchtreiniger niet minder goed werkt, maar dat het bereik kleiner zal zijn. Zo heeft de winix zero pro een bereik tot 120 vierkante meter, waar bijvoorbeeld het type PROAIRTECH ZX9000 een bereik heeft van 100 vierkante meter. De prijs valt dan ook wat anders uit. Daarnaast is het handig om te letten op de zogenaamde Clean Air Delivery Rate. Dit is de hoeveelheid kubieke meter lucht die de luchtreiniger per uur kan schoonmaken. Ook deze is bij de winix zero pro zeer hoog met een clean air delivery rate van 470 kubieke meter per uur. Ten derde kan gelet worden op de energiezuinigheid van de apparatuur. Nieuwe apparatuur zal waarschijnlijk energiezuiniger zijn dan oudere apparatuur. Tot slot hebben de meeste luchtreinigers een aantal sensoren. Bij de winix zero pro gaat het om drie sensoren, namelijk voor stof, geur en licht. Dit kan met name handig zijn voor mensen met allergieën of astma.

De voordelen van de winix zero pro

De winix zero pro is een intelligente luchtreiniger. Doordat dit apparaat is uitgerust met een filtersysteem van vijf lagen. Daardoor geeft het veel zekerheid dat de lucht goed gereinigd wordt. Hierdoor is deze luchtreiniger uitermate geschikt voor mensen die vanwege allergieën of astma een schone lucht nodig hebben op kantoor of in huis. Door de sensoren wordt de luchtkwaliteit constant gemeten en werkt de winix zero pro juist harder of wat minder hard om de lucht schoon te krijgen. Het heeft een handig kleurenindicator die aangeeft hoe schoon de lucht is, zodat je dit ook zelf goed in de gaten kan houden. De winix zero pro heeft een voorfilter, HEPA filter, actief koolstoffilter en een PlasmaWave ionisator. Hierdoor reinigt het de rooklucht, kooklucht, lucht van huisdieren, vogelstof, bacteriën, virussen en fijnstof. Door het moderne en strakke uiterlijk past deze luchtreiniger in vrijwel ieder interieur.

Wil je meer weten over onze luchtreinigers? Neem dan eens een kijkje op luchtreiniger.nl.