Dingen die toch nog vergeten worden bij bedrijven

EVA 5

Heb je al gehoord over de automatische deuropener voor de veiligheid van jouw bedrijf? Als het gaat om bedrijven die goed en veilig draaien, zijn er natuurlijk honderd dingen die geregeld moeten worden. De standaardlijst met ethische principes en technologie die moet worden uitgerust, is er, maar er zijn kleinere details en technologie die belangrijk zijn voor veiligheid en efficiëntie. Maar wat zijn deze dingen dan precies? Zoals net genoemd is de automatische deuropener al een daarvan, en een straatkast bijvoorbeeld nog iets dat handig kan zijn. Maar wat bieden deze systemen dan precies aan? Hoe kunnen zij jouw bedrijf helpen?

Alles over de automatische deuropener

Misschien denk je wel: “automatische deuropener… is dat echt per se nodig?”. Natuurlijk is het geen must, maar het is wel iets dat je goed kan helpen. Een automatische deuropener is, zoals de naam al zegt, een apparaat dat een deur automatisch kan laten openen en sluiten. Je ziet deze deuren vaak genoeg bij scholen. Ziekenhuizen, winkels, kantoren, etc., om openbare ruimtes toegankelijker te maken voor iedereen. Bijvoorbeeld voor mensen die een handicap hebben en in een rolstoel zitten is dit heel handig en de veiligste optie. Ook als je vaak je handen vol hebt op werk, of bijvoorbeeld een kind draagt, is een automatische deur fijn.

Alles over de straatkast

Straatkasten zijn dus ook erg handig voor bedrijven om het allemaal toch nog iets makkelijker te maken. Zij komen steeds meer voor in verschillende plekken. Straatkasten zijn dus kastjes die bepaalde elektrische onderdelen beschermen tegen, bijvoorbeeld, het weer, wat ze staan buiten. Er zijn heel veel maten en vormen voor straatkasten, dus elke is verschillend. Zij kunnen gebruikt worden voor verkeerslichten, energievoorzieningen in gebouwen bijvoorbeeld, parkeermeters buiten een bedrijf, en nog veel meer. Alles blijft dus veilig en goed onderhouden in een straatkast, en zorgt ervoor dat alles normaal verloopt en blijft werken binnen en buiten.