Duurzaam aggregaat huren in Amsterdam

Tijdelijk energie nodig en liefst nog duurzaam ook? Dan bent u bij Bredenoord aan het goede adres. Wij bieden een breed scala aan duurzame en efficiënte systemen voor mobiele stroom. Waar ook in Amsterdam, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een duurzame toekomst

Bij Bredenoord zijn we altijd bezig met de energie van morgen. ‘Our Energy, Your Power’, want uw projecten staan sterker met de juiste energieoplossing. U kunt voor talloze doeleinden een aggregaat huren in Amsterdam: van stroomvoorziening voor kleine apparaten zoals alarmsystemen tot grootschalige bouwprojecten of meerdaagse evenementen. Onze experts kunnen u optimaal adviseren om een zo gunstig mogelijke energieoplossing aan te bieden.

Hybride power

Hierbij kijken wij sterk naar de behoefte om verantwoord met energie om te gaan en daarmee het milieu te sparen. Zo biedt Bredenoord een lijn hybride rentalproducten waarbij brandstof wordt bespaard en emissie wordt verlaagd. Bestaande en nieuwe technieken worden gecombineerd met de inzet van alternatieve brandstoffen, zodat we uw project zuiniger, schoner en stiller van energie kunnen voorzien.

Clear Concept

Daarnaast biedt Bredenoord met de Clear Concept producten een innovatieve, duurzame en efficiënte productlijn voor mobiele stroom. Vanuit de Clear Concept lijn wordt gewerkt aan het verbeteren en innoveren van stroomsystemen vanuit drie richtingen: brandstofbesparing, nieuwe technologie en emissie verlaging. In sommige producten, zoals de Purity, komen alle drie de richtingen samen. Voor een duurzame oplossing hoeft echter niet altijd een nieuwe techniek bedacht te worden. Een bestaand aggregaat kan bijvoorbeeld voorzien worden van een roetfilter, waarmee direct 99.9% roetuitstoot wordt verminderd, zonder daarvoor de gehele installatie te moeten vervangen.

Ook door bestaande elementen slim te combineren kan veel energie bespaard worden. Zo verbruikt het hybride aggregaat de ESaver tot wel 70% minder brandstof, door alleen aan te slaan wanneer er sprake is van piekbelasting of een lege accu. Hierdoor bespaart u op brandstofkosten en kunt u eenvoudig voldoen aan de vergunningseisen in de regio Amsterdam.

Betrouwbare mobiele stroom

Duurzame energie hoeft niet ingewikkeld en permanent te zijn. Voor elke tijdelijke vraag naar energie bestaat een duurzame oplossing. Zo niet, dan bedenken onze experts deze wel. Wij leveren u betrouwbare mobiele stroom, die meegroeit met de inzetbaarheid van fossiele brandstoffen en strenger wordende emissie-eisen. Vanuit onze toekomstvisie ontwikkelen wij innovatieve oplossingen zodat we uw projecten stiller, zuiniger en schoner kunnen blijven voorzien van de nodige stroom.

Groene energie bruist in Amsterdam

Amsterdam bruist en zo doet onze energie. De strenge eisen die aan deze energie worden gesteld hoeven geen bedreiging te vormen voor uw project of evenement. Onze experts zorgen ervoor dat u voor elke eis een passend aggregaat kunt huren in de regio Amsterdam. Door een aggregaat van Bredenoord te huren weet u zeker dat u kunt voldoen aan zowel de wensen van uw klant als de eisen die gelden in deze regio. Zorgt u voor de figuurlijke positieve energie, dan zorgen wij voor de meest efficiënte duurzame energie!