Een eyecatcher in huis hebben

Sommige mensen houden ervan, sommige mensen moeten er niets van hebben. Maar zo heeft iedereen zijn eigen smaak en kan je zelf bepalen wat jij in jouw huis gaat zetten en wat jij uiteindelijk ook mooi vindt. Want jij moet er wonen en er blij mee zijn. 

Een eyecatcher in huis halen

Het maakt een ruimte af, het kan iets toevoegen en het kan een stukje trots worden in je huis. Iets waar je met trots naar kijkt. En het maakt het helemaal af wanneer je het zelf maakt of het geheel eigen maakt. Dat kan door bijvoorbeeld een epoxy vloer te maken met iets eronder wat echt spreekt voor jou. Ben je een kok, dan is het natuurlijk leuk om een kruidenvloer in jouw voorraad kast te maken. Niet dat je dan die kruiden kan gebruiken maar je ziet het wel en dat maakt het natuurlijk helemaal af. Of denk aan mooie bloemen in je washok vloer. Je kan het geheel maken zoals jij wilt. 

Pak je het liever kleiner aan, dan kan je ook klein iets maken. Denk aan een kunstwerk of juist iets wat je zelf hebt gemaakt. Dat kan ook helemaal werken als een eyecatcher in je huis.

Iets wat je niet zelf hebt gemaakt

Het kan natuurlijk zijn dat je niet zo creatief bent, of dat je juist iets wilt wat je niet zelf hebt gemaakt. Misschien heb je die ene eyecatcher al wel op het oog, of heb je hem al aangeschaft maar nog niet heelmaal een plek om het te plaatsen. Of wie weet staat er al een eyecatcher in jouw huis al helemaal perfect en vangt veel aandacht van iedereen die op bezoekt komt. Dat kan natuurlijk ook nog.

Een eyecatcher kan van alles zijn. Van een grote mooie plant, tot een schilderij of een gigantische mooie kunstige lamp die in de kamer staat. Het kan een stoel zijn die veel aandacht vraagt wanneer je binnen komt lopen of een bijzonder klein tafeltje waar je helemaal trots op bent. Het kan van alles zijn en vaak is het ook een item met een verhaal. Of jij hebt het geerft van iemand, gekregen of je hebt het zo bijzonder gevonden dat je het tegen iedereen verteld en iedereen kent het verhaal ook. 

Heb jij al een eyecatcher in huis staan, of heb jij al een idee voor een eyecatcher? Zelf heb ik het idee al wel en ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken wanneer het geheel helemaal af is.