Een fruitvliegjesval gebruiken in huis

fruitvliegjesval

Een probleem waar veel Nederlanders last van hebben, zijn fruitvliegjes. Ze gaan overal op zitten en zijn erg vervelend. Bovendien zorgen de vliegjes er ook voor dat het stukken minder aantrekkelijk wordt om een stuk fruit te pakken. Het is daarom ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk van deze vervelende vliegjes afkomt. Een manier om dat voor elkaar te krijgen is door een fruitvliegjesval te gebruiken. Indien gewenst kun je dit eenvoudig thuis maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een plasticflesje, zoetigheid en wat creativiteit. 

fruitvliegjesval

Een fruitvliegjesval kopen bij een winkel of webshop 

Een andere optie die je hebt, is het kopen van een fruitvliegjesval. Dit kun je doen bij een fysieke winkel, maar eventueel ook bij een webshop. Het voordeel van een webshop is dat het product in de meeste gevallen binnen enkele dagen wordt geleverd. Daarnaast is het internet in de meeste gevallen goedkoper. Dit omdat zij geen winkelpand hoeven te onderhouden en meestal minder personeel nodig hebben. 

Let er bij het kopen van een fruitvliegjesval wel op dat je er eentje aanschaft die gemakkelijk in gebruik is. Aangezien je met zoetigheid werkt, wordt het al snel een plakbende als er niet goed met het product te werken valt. 

De kosten van een fruitvliegjesval verschillen per leverancier. In de meeste gevallen gaat dit om enkele euro’s. Het kan vanwege de verzendkosten verstandig zijn om ook andere producten te bestellen bij de desbetreffende webshop. Zo kan je ervoor kiezen om direct meerdere vallen aan te schaffen, maar daarnaast zijn er bij de meeste webshops ook andere nuttige producten te vinden.