Een gevelsteiger huren voor het bouwproject

Wanneer het weer eens tijd is voor het onderhoud aan het bedrijfspand, dan is het belangrijk dat je het juiste materiaal klaar hebt staan voor de mensen die het onderhoud komen plegen. Dit kan je vaak onnodig hoge kosten besparen, omdat je precies weet waar je aan toe bent en er geen konijn uit de hoge hoed tevoorschijn komt, wanneer je de factuur te zien krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld een gevelsteiger huren van Reco, zodat het pand nog eens goed gevoegd kan worden of wanneer het gebouw wat onderhoud nodig heeft en het volledig opnieuw voorzien moet worden van een mooie laag verf, dan heb je zo’n steiger wel nodig. 

Slim plannen

Een steiger is geen overbodige luxe en het is handiger om deze te huren dan om deze zelf als bedrijf aan te schaffen, omdat je deze anders vaak maar lastig op kunt bergen en dit in verhouding toch duurder is dan het zo af en toe huren van een steiger. Door er voor te zorgen dat al het onderhoud in dezelfde termijn kan plaatsvinden, hoef je de steigers maar een keer op te laten bouwen en af te laten breken, want dit is ook een dienst die aangeboden wordt bij de steigers. Zo makkelijk kan het gaan. 

Veel meer mogelijkheden

Bekijk Reco voor de verschillende mogelijkheden die er aangeboden wordt wanneer het gaat over een geschikte gevelsteiger voor jouw project. Ook worden er nog veel meer hulpmiddelen aangeboden die misschien wel eens van pas zouden kunnen komen bij een renovatie of een verbouwing, waarbij er bijvoorbeeld een stroomuitval plaats zou kunnen vinden of waarbij de lift niet gebruikt zou kunnen worden. Het is belangrijk om een goede oplossing te hebben voor mogelijke problemen en hier dan ook goed op voorbereid te zijn. Door alles onder één dak te huren, scheelt dit veel onnodige boekhouding die je ook had kunnen voorkomen door het overzichtelijk te houden.