Een hoogwaardige elektrische pompwagen kiezen

Een elektrische pompwagen kopen van Still is de juiste manier om een ​​probleem op te lossen. Daarnaast is het ook de beste oplossing voor uw probleem op het gebied van een lekke band. Het is omdat deze tool de mogelijkheid heeft om banden volledig te vullen. In feite niet alleen dat, maar het kan ook worden gebruikt om grote banden op te pompen. Daarnaast kan het ook worden gebruikt om banden snel op te pompen zonder dat het energie kost. De elektrische bandenpomp is zeer geavanceerd omdat deze DC12E-stroom rechtstreeks van de batterij gebruikt. Daarom hoeft u alleen maar een auto-accu te gebruiken om deze elektrische vrachtwagen pomp te gebruiken. Met een elektrische pompwagen creëer je dus een comfortabele sfeer.

Hoe de elektrische pomp van de vrachtwagen te gebruiken?

U hoeft zich geen zorgen of verward te voelen als u een elektrische pompwagen kopen. Elektrische pompwagens zijn nu wijdverbreid in verschillende winkels voor vrachtwagen uitrusting. Of, als u niet graag het huis uitgaat, kunt u met uw mobiele telefoon spelen om deze in een online winkel te kopen. Om het te gebruiken, plaatst u eenvoudig de connector op het bandventiel en draait u de connector naar beneden. Sluit vervolgens de krokodillenklem aan op de accupool en zet de compressorschakelaar in de aan-stand. Als u klaar bent met pompen, zet u de schakelaar op UIT en verwijdert u de krokodillenklem van de batterij. Het is heel eenvoudig dat iedereen de elektrische pomp goed kan gebruiken.

Wat zijn de kenmerken van een elektrische pompwagen?

De elektrische pomp is voorzien van diverse interessante features, waardoor het voor jou of andere gebruikers makkelijker wordt. De kenmerken van de elektrische pompwagen zijn onder meer een dubbele cilinder en een sterke pomp motor die later een rol zullen spelen bij het sneller vullen van de wind. Een 15 inch band kan in ongeveer 2 minuten volledig worden opgeladen. Niet alleen dat, deze tool is ook uitgerust met een luchtdruk indicator voor monitoring. Het ontwerp is ook zeer compleet met een tas, waardoor het gemakkelijker te dragen en op te bergen is in uw voertuig. Daarnaast is hij ook uitgerust met 3 soorten opblaas sets om speelgoed ballen, luchtbedden, enzovoort op te blazen.