Een trendy terrasoverkapping met lamellen realiseer je via SunCircle Projects

Een moderne tuin is uiteraard niet compleet zonder een trendy en stijlvolle terrasoverkapping. Je kunt tegenwoordig eigenlijk niet meer wegkomen met een parasol. Zeker als je een mooie royale tuin hebt en dus ook de ruimte hebt voor een groot terras, dan is een terrasoverkapping wel zo mooi. Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken. Je kunt bijvoorbeeld een loungeset kopen en deze onder een kapschuur zetten. De kapschuur kun je dan wat verder weg in de tuin zetten. Je hebt dan een wat meer afgelegen terras waar je op een ontspannen manier kunt zitten. De kapschuur zorgt dan ook direct voor zonwering. Maar het is belangrijk dat je ook een primair terras hebt. Een kapschuur is dan niet handig. Je wilt daar bijvoorbeeld ook een tuintafel hebben waar je aan kunt eten en daar horen dan ook de nodige tuinstoelen bij. Hier heb je meer ruimte voor nodig en dus moet de zonwering ook niet in de weg staan. Ook is het zo dat je hier juist ook graag in de zon wilt kunnen zitten. De zonwering moet dan ook als het ware uit gezet kunnen worden. Om deze reden is het een goed idee om voor je primaire terras te kiezen voor een terrasoverkapping met lamellen. Als je primaire terras direct is verbonden aan de woning en je bijvoorbeeld via de tuindeuren vanuit de keuken of eetkamer het terras oploopt, dan is een terrasoverkapping met lamellen een zeer goede optie. Dat heeft mede te maken met het feit dat je de terras overkapping kunt bevestigen aan de woning, zodat het terras als het ware een extensie is van de woning. Dankzij de lamellen van de terrasoverkapping met lamellen, heb je de volledige controle over de hoeveelheid zonlicht op je terras. Als je lekker in de zon wilt zitten, dan kun je lamellen open draaien. Zodra de zon te warm wordt, dan kun je de lamellen dichtdraaien. De zon kan dan niet langer door de lamellen heen schijnen, zodat je heerlijk in de schaduw kunt zitten. Ook regen kun je op deze manier tegenhouden. Zo kun je op een zomerse dag wanneer het begint te regenen dankzij een terrasoverkapping met lamellen toch gewoon lekker buiten blijven zitten. Mocht je interesse hebben in een terrasoverkapping met lamellen, dan kun je gebruik maken van de diensten van SunCircle Projects. Zij kunnen bij jou de boel gaan opmeten, zodat ze daarna een moderne terrasoverkapping op maat kunnen maken. Doordat alles op maat wordt gemaakt, zal de terrasoverkapping precies aansluiten bij je terras en eventueel ook nauw aansluiten op je woning. 

Bestel de terrasoverkapping met lamellen bij SunCircle Projects

Mocht je nieuwsgierig zijn naar een terrasoverkapping met lamellen, dan kun je alvast een kijkje nemen op de website van suncircleprojects.nl. Op deze site lees je alles wat je moet weten over dit type zonwering en via de foto’s kun je ook direct zien hoe een terrasoverkapping met lamellen eruit ziet. 

Neem contact op met SunCircle Projects

Je kunt via de website ook meteen contact opnemen. Als je besluit om een terrasoverkapping met lamellen te bestellen, dan wordt er een proces gestart dat de volgende 4 stappen volgt: 

  • Inventariseren en inmeten
  • Ontwerpen en voorbereiden
  • Maatwerk produceren
  • Monteren, testen en opleveren