Eenvoudige bediening van je zonwering

Somfy handzenders

Vandaag de dag zijn er nog maar weinig mensen die gebruik maken van buitenzonwering met handmatige bediening, waar voorheen het pure luxe was om je zonwering elektrisch te bedienen is het vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Dit is ook niet gek want Somfy handzenders zijn niet alleen erg comfortabel, ze zijn ook nog eens heel erg betaalbaar. Ook sensoren om altijd en overal veilig de zonwering te laten zakken, en weer op te halen zijn verkrijgbaar online. Op deze manier koop je precies het pakket wat je nodig hebt wat bij jou bediening past.

Voordelig en kwaliteit

Somfy handzenders zijn niet alleen erg handig om te gebruiken, je weet ook zeker dat je de beste kwaliteit hebt tegen een voordelige prijs. De handzenders zijn perfect afgestemd om de motoren en bediening van de zonwering, de sensoren maken het geheel af om overal en altijd veilig de zonwering te gebruiken. Sensoren zorgen er namelijk voor dat de zonwering niet open of dichtgaat, als er een obstakel wordt gedetecteerd in de baan van de zonwering. Zolang de sensor dit probleem ziet zal de zonwering niet open of dicht gaan, tot er weer vrij baan is om te bewegen.

Somfy handzenders

Verschillende modellen

Naast de Somfy handzenders zijn er ook opbouw schakelaars die je op de wand kunt bevestigen, zo kun je op elk mogelijke wijze je zonwering bedienen. Het voordeel van handbediening is, dat je van een afstand de zonwering naar wens van binnen of buiten kunt bedienen. Door het uitgebreide assortiment kan het voorkomen dat je niet precies weet wat je nodig hebt, de specialisten van sunstyle-zonwering.nl zitten al klaar om je te woord te staan. Hierdoor maak je de perfecte combinatie voor je zonwering en bediening. Kwaliteit en service gaan bij Somfy hand in hand.