Het hele jaar door privacy dankzij een groenblijvende haag

Je ziet in de zomer rondom veel tuinen in Nederland vaak hele mooie frisgroene hagen. Maar het is heel goed mogelijk dat die dichte en groene hagen in de herfst bruin worden en hun dichtheid verliezen. Als je een dergelijke haag hebt, dan betaal je een prijs voor die frisgroene dichtheid in de zomer, want in de herfst, winter en een groot deel van de lente moet je het doen met een bruine haag of misschien zelfs wel een haag zonder bladeren. Als je een haag maakt met planten die hun bladeren verliezen, dan is dit natuurlijk een logisch gevolg. Ook als de haag een groot deel van de bladeren wel behoudt, dan zijn het wel bruine bladeren. De privacy is er dan ook niet meer, want een haag met bruine en verschrompelde bladeren is een schim van wat het was toen alles nog groen was en in bloei stond. Dus voorbijgangers kunnen gemakkelijk door de haag heen kijken. Als je liever een haag hebt die het hele jaar door groen blijft en ook dezelfde dichtheid behoudt, dan kun je beter kiezen voor coniferen of andere naaldbomen/planten. Deze hebben vaak een wat minder frisse kleur groen, maar blijven dus wel het jaar door groen. Dat betekent dat je ook in de herfst, winter en lente gewoon maximale privacy hebt. Met een frisgroen kleur dankzij de bladeren die op den duur bruin worden, moet je dus genoegen nemen met een haag die een groot deel van het jaar dor en doods is. Veel mensen kiezen daarom sowieso voor een groenblijvende haag van bijvoorbeeld coniferen. Dit zijn natuurlijk ook gewoon hele mooie planten en de kleur groen is bij zonneschijn vaak fris genoeg. Mocht je op zoek zijn naar een groenblijvende haag, dan kun je terecht op de website van coniferen-bestellen.nl. Op deze site vind je namelijk allerlei verschillende soorten coniferen die zich uitstekend lenen voor een mooie groenblijvende haag. Kijk dan ook gerust eens op de website voor informatie over deze coniferen, zodat je een idee hebt wat je allemaal kunt doen om een groenblijvende haag te creëren. Op de site lees je ook meer over de manier waarop je een haag het beste kunt planten en welke coniferen je er het beste voor kunt gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld ook een periode in het jaar die zich het beste leent voor het planten van coniferen. Mocht je dus een groenblijvende haag overwegen met coniferen, dan is het goed om deze informatie te bekijken, zodat je meteen weet wanneer je de coniferen het beste kunt planten. 

Bestel de coniferen voor de groenblijvende haag via de website

Je hoeft voor een groenblijvende haag in principe niet naar een tuincentrum. Je kunt vanuit je eigen woning naar de website van coniferen-bestellen.nl surfen en daar op de site meteen de juiste coniferen bestellen voor jouw groenblijvende haag. Je kunt er vervolgens voor kiezen om deze te laten bezorgen, zodat je echt nergens naar toe hoeft te reizen. 

De vele voordelen van kwekerij Top & Top

Mocht je bij deze kwekerij via de site van coniferen-bestellen.nl een groenblijvende haag bestellen, dan profiteer je van verschillende voordelen zoals: 

  • Snelle verzending
  • Lage verzendkosten
  • Mogelijkheid om bestelling op te halen

Lees meer…