Hoe de maat van een industriële plafondlamp kiezen

Het heldere idee van de dag helpt je bij het kiezen van de juiste maat voor je unieke design plafondlampen en pendellampen , afhankelijk van de grootte van de kamer waar je ze wilt plaatsen.

je moet de grootte van de te verlichten ruimte al kennen, want voor bijvoorbeeld kleine ruimtes zoals toiletten is het nutteloos om industriële plafondlampen met een diameter van meer dan 30 cm te plaatsen omdat ze te omvangrijk zijn.

Pas het aan het oppervlak aan

Logischerwijs moeten de afmetingen van de  industriële plafondlamp worden aangepast aan die van de kamers. Voor kleine ruimtes, zoals een gang of gastentoiletten, kunt u op een sokkel van minder dan 30 cm vertrekken. Zoals u zult begrijpen, is het noodzakelijk om de grootte van jouw industriële plafondlamp te vergroten voor grote woonkamers zoals een woonkamer, een eetkamer of een keuken die moeten profiteren van optimale verlichting.

U kunt kiezen voor een grote industriële plafondlamp, die bovendien voldoet aan de laatste trends in decoratie. Voor grote kamers moeten we die van meer dan 20m² tellen die plaats bieden aan een imposante armatuur, die op zichzelf naast maximale verlichting ook een design en modieuze decoratie zal bieden.

Samenvatting volgens het onderdeel

–  Kleine kamer, dat wil zeggen met een oppervlakte van minder dan 10m², kies voor een armatuur met een diameter tussen 15 cm en 40 cm.

–  Kies voor een kamer tussen 10m² en 15m² een armatuur met een diameter tussen 40cm en 45cm.

–  Kies tussen 15m² en 20m² voor een armatuur met een diameter tussen 45cm en 50cm.

–  Kies tenslotte voor grote ruimtes, ie kamers groter dan 20m², voor een armatuur met een diameter groter dan 50cm.

Denk ook aan de hoogte van je kamer want dat is een heel belangrijk criterium!