Houd lang de zon weg met markiezen

Is het warme weer niks voor u of wilt u gewoon even heerlijk binnen zitten om af te koelen? Dan maakt u natuurlijk gebruik van een zonwering. Op die manier houdt u namelijk de zon uit uw huis en kunt u genieten van een koel huis tijdens een warme zomerdag. De meeste zonweringen zullen er echter voor zorgen dat er nog zon in uw huis kan komen, maar m.b.v. markiezen kunt u dit voorkomen. Er bestaan veel verschillende zonweringen, maar een markies is misschien wel een van de beste zonweringen die er bestaat. Met markiezen kunt u namelijk de warmte van de zon altijd uit uw huis houden.

Markiezen hebben een lange levensduur

Nederland staat erom bekend om vaak van weer te veranderen. Het ene moment is het prachtig weer en het ander moment komt het met bakken uit de hemel vallen. Markiezen kunnen tegen een stootje, wat betekent dat markiezen ook goed tegen het Nederlandse weer kunnen, in tegenstelling tot andere zonweringen. Perfect voor wanneer u even een stuk gaat wandelen en het uit het niets begint met regenen en waaien, terwijl u bent vergeten om uw markies omhoog te doen.

Door de lange levensduur van de markiezen kunt u jarenlang genieten van uw zonwering en hoeft u niet bang te zijn dat uw zonwering met een kleine bui kapot gaat. 

Markiezen schermen uw ramen af

De reden waarom u de zon kunt weghouden met markiezen, is doordat markiezen uw ramen goed afschermen. De meeste zonweringen zorgen ervoor dat de zon nog de mogelijkheid heeft om via de zijkanten uw huis te verlichten. Dit zal een oncomfortabel warm huis tot gevolg hebben.Met een markies van Rainbow-collection.nl hoeft u daar niet bang voor te zijn. Een markies is namelijk bedekt van de bovenkant, van de voorkant en van de zijkanten. Hierdoor is het onmogelijk voor de zon om uw huis ongewenst te verwarmen.

Met een markies kunt u dus lang de zon weg houden, terwijl u geniet van een verkoeld huis.