Inspiratie om jouw inrichting op te krikken 

Je interieur smaak veranderd over de jaren, dat is normaal. De meubels en inrichting waar je een paar jaar geleden helemaal enthousiast over was, ben je op uitgekeken. Maar om nou een heel nieuw interieur nemen, dat wordt te duur. Je wilt je inrichting verbeteren zonder het hele huis overhoop te halen. Wij hebben de tips en meubels voor jou, zodat jij weer helemaal (opnieuw) verliefd wordt op de inrichting van je huis, kantoor of zelf vakantiehuisje.

Ontdek vintage meubels

Vintage meubels zijn op dit moment erg populair. Je ziet ze steeds meer in tijdschriften, blogs en zelfs in tv-programma’s. Het mooie aan vintage meubels is dat ze uniek zijn. Elk stuk heeft zijn eigen verhaal en kan een conversatie starter zijn in je huis. Het geeft je interieur ook een doorleefde look. Niet alles hoeft splinternieuw te zijn. Je hebt prachtige oude deuren, lampen of bouwmaterialen die jouw inrichting helemaal als nieuw laten aanvoelen.

Je kan oud hout of ander oud bouwmateriaal ook gebruiken om zelf meubels te maken. Het is een goede manier om materialen te recyclen, creatief bezig te zijn en met een kleiner budget te werken.

Verwerk natuurstenen waskommen in je inrichting

Een waskom van natuursteen in je interieur verwerken creëert een prachtige natuur uitstraling. Je kan het verwerken in je badkamer, slaapkamer of keuken. Het is prachtig te stijlen met een groen kleurige interieur of natuurlook.

Meubels op maat

Soms is het moeilijk om de juiste meubels voor een bepaalde ruimte te vinden. Het kan zijn dat de ruimte  te klein is of een ongewone vorm heeft. In dat geval kun je meubels op maat laten maken. Zo weet je zeker dat het meubel precies past op de plek waar je het wilt hebben en optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. 

Helemaal geïnspireerd om jouw interieur te vernieuwen? Neem een kijkje bij destijdsch.nl voor een pracht aanbod aan meubels en inspiratie.