Interieur impressie: bruikbaar in tal van situaties

Een ruimte helemaal inbeelden, niet iedereen is er even goed in.
Sommige mensen zien een aantal afmetingen op papier en kunnen een hele woonkamer inclusief inrichting visualiseren. Ze weten precies waar de bank moet komen te staan en waar ze dat unieke erfstuk gaan plaatsen.
Maar, dat geldt natuurlijk niet voor alle mensen. Het blijft lastig om aan de hand van een aantal maten een goede inschatting te kunnen maken van een ruimte én de mogelijkheden daarvan. Interieur impressies zijn dan een ideaal hulpmiddel.

Sfeer en verschillende opties

Een interieur impressie kan van alle ruimten in een woning of gebouw worden gemaakt. Er wordt een duidelijk sfeerbeeld gecreëerd, aangepast op de doelgroep of smaak van de toekomstige gebruiker.
Door middel van een interieur impressie zijn meerdere zaken goed over te brengen. Zo kun je onder andere de verschillende opties van de inrichting in kaart brengen. In een oogopslag zie je of meubels misschien in een bepaalde opstelling zorgen voor een andere sfeer. Op papier is het soms moeilijk te beoordelen in welke hoek de eettafel het mooiste staat of waar je een bank het beste kunt plaatsen. Door middel van de interieur impressies zijn alle opties direct duidelijk. Daarnaast is het mogelijk om de ruimte vanaf verschillende hoeken te benaderen. Een interieur impressie creëert dus echt sfeer. Cijfers op papier en lege ruimten zeggen mensen niet veel. Een goed gekozen en ontworpen impressie legt echt gevoel in het pand.

Een interieur impressie is bovendien bruikbaar in tal van situaties.

Bij een nieuw te bouwen woning kan het de (potentiële) koper een duidelijk beeld geven van de ruimten en de mogelijke indeling ervan. Een andere optie is om deze impressies te laten maken wanneer een woning of pand gerenoveerd wordt. Hoe zal het gebouw of de woning er uit zien na de renovatie en hoe zal dit een verbetering zijn ten opzichte van de oude situatie? Een interieur impressie geeft het antwoord. Zelfs bij een verhuizing naar een bestaand pand, kan het een echte uitkomst bieden om interieur impressies te laten maken. Zeker wanneer de huidige eigenaar een inrichting heeft die ver van de doelgroep of potentiële koper af staat.

Interieur impressies zijn in deze tijd echt onmisbaar bij de bouw of verbouwing van woningen en panden. Blaised helpt u graag om deze impressies te realiseren.

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over  uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt er voor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.