Jaren genieten van een prachtige gevel

gevelbekleding kunststof

Kunststof gevels staan er in de meeste gevallen bekend om dat zij verkleuren wanneer de zon er langdurig op schijnt. De gevelbekleding kunststof van Plastica staat er bekend om dat deze juist altijd kleurecht is, hoelang de zon er ook op staat. Je geniet altijd van een mooie gevel die ook echt de kleur blijft als toen je het aanbracht op de gevel. Rood blijft echt rood, en knalgeel blijft knalgeel en wordt niet lichtgeel na een bepaalde tijd. Voordeel is ook dat je verschillende designs hebt die zijn verwerkt in het kunststof.

gevelbekleding kunststof

Een houten gevel van kunststof

Ben je liefhebber van een houten gevel, maar wil je deze in kunststof hebben uitgevoerd dan is dit goed mogelijk. Er zijn verschillende soorten motieven waaruit je kunt kiezen voor gevelbekleding kunststof, steendessin, hout, fantasie of een ander dessin. Waar voorheen kunststof alleen beschikbaar was in een effen kleur is dit tegenwoordig gelukkig niet meer het geval. Het uiterlijk van steen, uitgevoerd in kunststof is vandaag de dag voor iedere gebouw beschikbaar.

gevelbekleding kunststof

Weinig onderhoud nodig

Als je kiest voor gevelbekleding kunststof weet je zeker dat je ook kiest voor onderhoudsarme beplating. Het kunststof wat wordt gebruikt voor de beplating is slijtvast en voorzien van een vuilafstotende laag. Hierdoor heb je altijd te maken met een schone en mooie gevel. Kies je voor een houtdessin dan heb je maar liefst keus uit ruim 20 soorten designs, een aantal daarvan zijn uitgevoerd in hoogglans. Houd je van kleur dan moet je de Afro collectie zeker niet vergeten, laat je fantasie maar de vrije loop gaan.