Je droomwoning gevonden

opleveren huurwoning

Na jaren gewoond te hebben in je huurwoning heb je eindelijk de woning van je dromen gevonden. In het huis is er in de loop van de jaren een en ander veranderd, muren verwijderd en deuren zijn eruit gehaald. Je hebt al van de woningbouwvereniging vernomen dat de woning in de oorspronkelijke staat moet worden gebracht, dit betekent dat er veel gedaan moet worden. Wovia is de partij om je te helpen met opleveren huurwoning volgens de eisen van de verhuurder. Verbouwing of het vervoeren van de inboedel, het complete plaatje wordt in orde gemaakt.

opleveren huurwoning

Schone woning na verhuizen

Vaak komt er meer bij kijken dan een gewone verhuizing, nadat alle meubels en spullen zijn verhuisd begint het echte werk pas. De woning moet volgens de lijst met punten teruggebracht worden in de originele staat. Ook voor het demonteren van bijvoorbeeld een gordijnrails is Wovia de goede partij, alles wat te maken heeft met opleveren huurwoning voeren zij uit. Zijn er goederen die niet meer gebruikt worden, of afval wat moet worden afgevoerd is dit uiteraard geen probleem. Zij willen dat alles uit je handen genomen wordt en je geen omkijken meer hebt voor de oplevering.

opleveren huurwoning

Heb je te veel meubels en andere spullen?

Soms komt het voor dat een ouder persoon moet verhuizen vanwege gezondheidsproblemen, diegene kan helaas niet meer op zichzelf blijven wonen en verhuist naar een verpleeghuis of instelling waar men niet alles zelf hoeft te doen. In de meeste gevallen zijn er te veel spullen om mee te kunnen nemen naar de nieuwe locatie, nadat is bepaald wat er meegenomen dient te worden blijven er meubels en andere spulletjes over. Bij opleveren huurwoning kan Wovia help bieden voor de overige spullen, zij brengen de spullen bij familie of vrienden of de goede doelen waarmee zij samenwerken.