Je huis inrichten naar je eigen smaak

Ik zat er tegenop te kijken: de verbouwing van mijn huis. Veelal leuke plannen, maar wat moest ik allemaal regelen? Ik besloot samen met mijn vrouw om de verbouwing van ons huis op te delen in vijf jaar.  Boven aan ons lijstje stonden een nieuwe keuken en een badkamer. Deze waren nog van de vorige eigenaar. Dat hinderde ons in het begin niet, maar naarmate het steeds meer ons eigen huis werd, wilden wij het compleet naar onze eigen smaak inrichten. 

De zoektocht

We keken rond in winkels. Op zoek naar die perfecte keuken en badkamer. Opties waren er natuurlijk ruim, maar de zoektocht werd steeds langer. Mijn vrouw wilde echt tevreden zijn met onze nieuwe aanschaffen. En geef haar eens ongelijk; het zijn natuurlijk fikse investeringen. Je wilt dat die goed gaan. 

De mooie keuken

Gelukkig vonden wij de keuken die we graag wilden hebben. Met fijne service en een rijk aanbod ontdekten wij onze droom keuken bij Nijhuis Keukens in Hengelo. In het oriëntatiegesprek ondervonden wij direct dat men naar ons luisterde. Dat bleek ook uit het ontwerp dat voor ons werd gemaakt. Precies de keuken die wij zochten. De keuken is bij ons geplaatst en het lijkt alsof die altijd al bij het huis hoorde. Maar we waren nog niet klaar.

3D-ontwerp

De keuken was dan klaar, we zochten nog een badkamer. Ook zoiets dat we graag naar onze eigen smaak wilden. We kwamen uit in Enschede bij SaniDutch. Ik had op hun site gekeken en zag dat ik een 3D-ontwerp kon aanvragen. Dat leek me interessant. Natuurlijk bespreek je van te voren je badkamer, maar om al meteen een 3D-ontwerp te zien… inzichtelijker krijg je het niet. Mijn vrouw en ik bezochten SaniDutch en vonden onze droombadkamer. Uiteindelijk zijn zowel de keuken als de badkamer netjes in onze woning geplaatst. We zijn nog niet volledig klaar in ons huis, maar de keuken en de badkamer is gelukkig volledig naar onze wensen.