Je tuin door de seizoenen heen

Je tuin is niet zomaar iets wat je vanuit je raam ziet. Je loopt hier wellicht doorheen omdat je weggaat of terugkomt. Hier houdt het echter niet op. Jouw tuin is de plaats om even rustig aan te doen. Lekker te relaxen en boven alles, je fijn te voelen. Maar dan moet je er wel voor zorgen jouw tuin leuk aankleed.

Winter

In de winter is het vrij koud dus is het een goed idee om je tuin warm aan te kleden. Dit kan je doen door wat verlichting op te hangen en paar dekens erbij. Ook een vuurkorf of houtkachel is geen verkeerd idee. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen maar binnen bent, maar ook in je eigen tuin je rust kan pakken. Als je nog comfortabeler wil zijn is een hangmat de oplossing. Deze zijn met de speciale jacquard weeftechniek gemaakt. Dan heb je niet alleen een deken op je liggen maar ook de optie voor een hangmat. Dit is extra warm om de koude winterdagen door te komen. 

Lente

De lente breekt weer aan en de koude winter trekt weer weg. De eerste zonnestralen schijnen weer op het land en het wordt weer wat warmer. Tijd om dus alvast je tuin weer voor te bereiden om weer de frisse groene kleur terug te krijgen. Ook is dit is de tijd om je alvast voor te bereiden op de aankomende warme dagen. Je kunt bijvoorbeeld alvast je hangmat met standaard klaarmaken. Even uitrusten en tijd voor jezelf is nooit een verkeerd plan. 

Zomer

Het warme weer is weer begonnen en de zon schijnt weer volop. Het is dus de hoogste tijd om even bij te zonnen. Dit is goed voor je omdat je even een frisse neus kan halen. Ook kun je gelijk vitamine D meenemen. Vele mensen willen graag weer een kleurtje krijgen en door even uit te rusten in de zon kan dit. Mijn advies is om dit op de meest comfortabele manier te doen. Snel je hangmat met standaard opzetten en erin gaan liggen. Het is immers nooit te laat om te zonnen!

Herfst

De zomer gaat langzaam voorbij en de herfst breekt weer aan. Gelukkig is het nog niet te koud dus kan je nog lekker slapen in je tuin. Overdag kan je nog heerlijk liggen in je hangmat. Avonds met vrienden/familie op de bank bij een vuurkorf is ook geen verkeerde optie. Met z’n allen gezellig praten over wat drinken en geroosterde marshmallows. Klinkt heerlijk vind je niet?