Jumboblokken van beton gebruiken

Jumboblokken zijn grote betonnen blokken met een ronde bovenkant. Vaak worden ze gebruikt bij parkeerplaatsen, bedrijventerreinen, pleinen, winkelgebieden of langs bermen. De standaardmaat van de jumboblokken is 45x90x48 centimeter. Door de grootte van de jumboblokken is het vrijwel onmogelijk om eroverheen te rijden met de auto waardoor ze dus ideaal zijn voor in het verkeer en voor inbraakpreventie. Er zijn tegenwoordig veel ramkraken, en jumboblokken zijn erg effectief om deze tegen te houden. Zo hoef je dus niet al je geld uit te geven aan dure beveiligingsapparatuur. Beton is namelijk erg sterk en duurzaam, maar ook een vrij goedkoop materiaal. Jumboblokken zijn ook erg handig als barrière. Bestuurders minderen vaart als ze de jumboblokken zien, waardoor ze dus een erg effectief hulpmiddel zijn in het verkeer. 

Jumboblokken kopen

Op Jumboblokken.nl kun je een ruim aanbod aan jumboblokken vinden. Ze hebben meer dan 750 jumboblokken op voorraad, waardoor ze snel geleverd kunnen worden. Als je vandaag een offerte aanvraagt, dan krijg je binnen 24 uur een reactie terug. Je kunt je jumboblokken in verschillende kleuren krijgen.  Zo kun je zorgen dat ze extra opvallen. De medewerkers van Jumboblokken.nl denken graag met je mee over de eventuele mogelijkheden. De betonspecialisten hebben al 30 jaar ervaring en bieden hoge kwaliteit beton aan die voldoen aan alle normen voor de bouw. Op de website kun je meer informatie vinden over de jumboblokken en over de verschillende mogelijkheden bij het plaatsen van de jumboblokken. 

Check de regels bij de gemeente

Over het algemeen mag je op je eigen terrein natuurlijk gewoon de jumboblokken plaatsen voor bijvoorbeeld het tegengaan van ramkraken of om te zorgen dat er geen auto’s geparkeerd worden op plekken die daar niet geschikt voor zijn. Maar het kan zijn dat je als particulier of als bedrijf de jumboblokken op de grens van een openbare weg of terrein wilt plaatsen. Bijvoorbeeld omdat je wilt dat het verkeer bij de bocht, waar jouw erf of tuin ligt, afremt. In deze situatie is het wel verstandig om toestemming te vragen aan de gemeente voordat je dit doet. Vaak hebben de gemeenten hier geen moeite mee maar toch is het verstandig om te vragen of dit mag of niet.