Keralux om de bank schoon te maken

Keralux

Wanneer je een mooie leren bank hebt gekocht wil je natuurlijk ook dat de bank mooi blijft. Leer is wel een moeilijk materiaal om goed te onderhouden, maar daarom zie je ook dat er genoeg middelen zijn waarmee je de bank weer mooi schoon kan houden. Neem bijvoorbeeld de producten van Keralux. Hiermee zul je vrijwel alle vlekken uit een bank kunnen halen. Dan moet je natuurlijk wel kijken dat je het goede middel gebruikt voor elke vlek. Er zal helaas geen alles reiniger zijn waarmee je de vlekken kunt aanpakken, maar wat je wel ziet is dat je buiten vlekverwijderaar ook een krasverwijderaar hebt. Hiermee kun je dus kleine krassen weg poetsen in het leer. Dat is ideaal en hierdoor zul je niet meer zien dat de bank schade heeft.

Keralux

Kleding

Wanneer je dan gaat kijken naar kleding zul je zien dat mensen ook een leren broeken of jassen lopen. Hier kan dan ook het een en ander mee gebeuren. Gelukkig zie je dat Keralux ook middelen verkoopt voor kleding. Hiermee kun je dan vlekken uit de broek krijgen bijvoorbeeld. Leer is namelijk niet iets wat je zomaar in de wasmachine kan gooien om de vlekken eruit te krijgen.

Heftige vlekken

Wanneer je gaat kijken naar de heftige vlekken die je kunt krijgen in leer wil je ook dat deze eruit kunnen worden gehaald. Denk bijvoorbeeld aan een inktvlek. Dit is vaak een nachtmerrie om uit leer te krijgen. Gelukkig hoef je deze nachtmerrie niet mee te maken want Keralux heeft ook een middel waarmee je inkt uit het leer zal krijgen. Dit is fijn voor op kleding, maar kan natuurlijk ook bij een bank gebeuren. Kijk wel goed om wat voor leer het gaat want daar kan dan nog verschil in zitten.