Meer als zomaar een buitenruimte

tuinoverkapping

Een tuinoverkapping van Verasol is niet zomaar een buitenruimte waar je onder kunt zitten, met de grootste zorg en aandacht zijn de verschillende modellen samengesteld. Bedoeld om ieder soort woning te kunnen voorzien in de mogelijkheid om zomer en winter buiten te zitten, van betaalbaar comfort tot pure luxe met een prachtige uitstraling in je tuin. Welke overkapping je ook kiest, allemaal geven ze je het ultieme gevoel van luxe om altijd buiten te kunnen zitten.

tuinoverkapping

Verschillende lijnen

Omdat Verasol werkt met verschillende lijnen voor een tuinoverkapping wordt een keuze maken een stuk eenvoudiger, natuurlijk zijn er voor iedereen mogelijkheden genoeg. Met een beperkt budget is er de Greenline serie, deze overkappingen staan erom bekend dat je toch voordelig een uitstekende overkapping samen kunt stellen. Door gebruik te maken van de extra opties heb je toch een luxe model voor relatief weinig geld. Op de website van Verasol vind je de mogelijkheden met de verschillende lijnen die er beschikbaar zijn.

Ervaar pure comfort buiten

Met de proline tuinoverkapping ervaar je pure comfort, door de stevige constructie kun je met de overkapping zonder ondersteuning grote overspanningen overbruggen. Geniet nu van je tuin zonder dat er staanders in de weg staan, ook voor het gebruik van schuifwanden zijn staanders niet nodig. Op deze manier heb je een vrij zicht door de glazen wand heen, meer comfort en luxe is niet mogelijk met een overkapping. Wil je binnenkort ook dit gevoel ervaren, op de website verasol.nl vind je alle informatie over de diverse overkappingen.