Premium rozen als cadeau voor familie of vrienden

Duurzame rozen

Als jij jouw vrienden of familie wilt verrassen op hun verjaardag, andere speciale dag of gewoon zomaar, dan is een bos premium rozen het perfecte cadeau! Ook voor zakelijk gebruik zijn premium rozen heel geschikt. Wil jij indruk maken op een (potentiële) klant en wil jij laten zien dat je hen extra waardeert? Dan zijn de premium rozen zeer geschikt om te geven bij een mooie opdracht of een jubileum. De klant krijgt dan ook te zien dat het bedrijf blij is met de samenwerking. Ook voor jubilea van collega’s of medewerkers is een bosje premium rozen perfect. Met rozen in de kleur van het bedrijf bedank jij diegene voor de bewezen diensten in de afgelopen jaren.

Verschillende soorten premium rozen

Er zijn veel verschillende kleuren premium rozen. Deze kleuren hebben allemaal een andere betekenis. Het is dus belangrijk om te kijken welke boodschap jij wilt overbrengen met de bos rozen. De rode rozen staan natuurlijk voor de liefde die jij voor iemand hebt. Perfect om te geven op Valentijnsdag of Moederdag. Als jij iemand beterschap wilt wensen kun jij perfect gele rozen geven. Deze premium rozen staan namelijk voor het echte voorjaarsgevoel van energie en vrolijkheid. Kortom er zijn dus veel verschillende redenen om premium rozen te geven en ook veel verschillende soorten rozen om daarbij te geven.

De verzorging van premium rozen

Met een goede verzorging kun jij erg lang genieten van premium rozen. Haal de rozen uit de geschenkverpakking en maak een vaas goed schoon. Voeg er vervolgens vers water aan toe en doe rozenvoeding in dat water. Met behulp van deze rozenvoeding blijven de premium rozen nog wat langer mooi en vers. Verwijder bladeren die eventueel in het water hangen, om het water ook zo schoon mogelijk te houden. Ververs het water en de rozenvoeding na een week voor de beste resultaten.