Steeds meer moeite met traplopen? Schaf een traplift aan!

Het is confronterend om erachter te komen dat het steeds minder goed lukt de trappen in je huis op en af te komen. Helaas, in sommige gevallen is het echt niet meer veilig om op eigen kracht een trap op en af te gaan. In het geval dat u niet kan of wil verhuizen naar een gelijkvloerse woning biedt een traplift uitkomst. Het bedrijf 123 trapliften biedt tweedehands trapliften aan waarmee u uw woning weer begaanbaar kan maken.

 

Wanneer biedt een traplift uitkomst?

Heeft u steeds meer moeite met traplopen? Merkt u dat u steeds vaker aarzelt of soms zelfs struikelt? Voorkom ongelukken en ga op zoek naar aanpassingen voor uw woning. U kan bijvoorbeeld een traplift kopen bij 123 trapliften. Met een traplift met stoel kunt u zittend de trap op of afgaan. Op deze manier hoeft u niet meer zelf te lopen. De lift wordt aan de zijkant van de trap gemonteerd en het stoeltje gaat langs een rail omhoog. Vaak zijn de onderdelen van de lift inklapbaar, zodat anderen nog voldoende ruimte hebben om de trap te gebruiken.

 

Waarom een tweedehands traplift?

123 Trapliften biedt uitsluitend tweedehands trapliften aan. Over het algemeen zijn gebruikte trapliften vaak nog goed om een aantal jaren extra mee te gaan. Trapliften moeten wel vaak op maat gemaakt worden per trap. Iedere woning is namelijk anders en iedere trap ook. Daarom worden tweedehands trapliften altijd goed nagekeken en in orde gemaakt voor hergebruik. Een bijkomend voordeel van tweedehands trapliften is dat ze vaak niet alleen goedkoper zijn, maar dat het ook beter is voor het milieu dan het aanschaffen van een nieuwe traplift.

 

Wie betaalt voor de traplift?

Een traplift kost geld. Ook al is een tweedehands traplift goedkoper dan een nieuwe, u moet nog steeds een bedrag investeren. Niet iedereen staat hierop te wachten of kan dit financieren. Gelukkig zijn er ook andere opties. Zo kan je bijvoorbeeld een tweedehands traplift huren. Er wordt dan een eenmalig bedrag gevraagd voor de montage en de aanpassingskosten van de lift. Vervolgens betaalt u een maandelijks bedrag voor de lift en voor het onderhoud ervan. In sommige gevallen is het mogelijk een vergoeding aan te vragen voor de traplift bij uw gemeente. Dit kan geld schelen, dus ga op zoek naar de verschillende mogelijkheden die er zijn om u te helpen met de financiering.

 

Kortom, een tweedehands traplift helpt u mobiel te blijven in uw eigen huis en is goedkoper dan een nieuwe traplift.