Thuis in je eigen omgeving

Interieuradvies

Wanneer we het hebben over thuis, hebben we het over een woonomgeving die helemaal ingericht is naar je eigen smaak om de sfeer te creëren die je wenst. Maar lang niet altijd is de sfeer in je woning zoals je zou willen, op een bepaalde manier is de combinatie van de meubelen met de andere elementen niet zoals je wilt. Misschien weet je niet goed hoe je moet vertalen welke sfeer je in je woning wenst, en moet er een professional aan te pas komen met een interieuradvies. Bij studiobel.nl ben je welkom om de gewenste sfeer, te laten vertalen in bepaalde elementen binnen je interieur.

Kleur en verlichting

Twee bepalende elementen voor je interieur zijn kleuren en verlichting, te vaak wordt er nog een soort licht gehanteerd waardoor niet elke ruimte krijgt wat gewenst is. In de woonkamer heb je ander licht nodig dan in een werkkamer, ook met de kleuren kun je een bepaalde sfeer creëren. Maar door verkeerd gebruik, is het ook mogelijk dat je juist een sfeer krijgt die je niet wilt. Interieuradvies bestaat niet alleen uit de goede meubelen en kleuren, maar advies voor de goede verlichting hoort hier ook zeker bij.

Interieuradvies

Volledige begeleiding

Natuurlijk moet er voordat er een indeling wordt gemaakt een en ander op papier worden gezet, is er geen tekening aanwezig dan kan deze worden gerealiseerd. Komt het beter uit dat er maatwerk moet worden gerealiseerd, dan is studiobel.nl ook de goede partner om dit te laten realiseren. Wat je ook wenst je kunt de goede begeleiding krijgen, na een verbouwing een compleet nieuw interieur in de juiste sfeer? Laat dit begeleiden en je hebt nergens omkijken naar, na de verbouwing hoef je alleen nog te genieten van je prachtige sfeervolle interieur die perfect bij je gevoel past.