Tip voor een goede taxateur in Utrecht

Logo-Gusto-Casa

Ben je op zoek naar taxateur Utrecht om een goede taxateur te vinden die jouw huidige woning kan taxeren? Dan ben je bij Gusto Casa aan het juiste adres. Een taxateur kan namelijke een taxatierapport opstellen waarin de huidige marktwaarde van de woning staat. 

Het taxeren van een woning 

De marktwaarde van een woning hang af van meerdere dingen zoals de , woonoppervlakte, luxe & afwerking, ligging, en de planologische ontwikkeling. In de stad Utrecht zijn namelijk zeer veel wijken in ontwikkeling. Deze ontwikkelingen kun erg veel invloed hebben op marktwaarde van een woning. Het is daarom cvn graag belang dat een goede taxateur de wijk goed kent. Je kunt een taxateur Utrecht gebruiken voor een taxatie van een nieuwe woning, van de huidige woning, voor een verbouwing en voor een verdeling. 

Wat onderscheid Gusto Casa 

het is erg belangrijk dat een taxateur onafhankelijk is. Daarom mag een taxateur zijn standplaats ook niet meer dan 10 km hemelsbreed van Utrecht af hebben. Een taxateur in Utrecht mag echter tot 20 km om zijn standplaats woning taxeren. Dit betekent dat een taxateur uit Utrecht wel in Hilversum en Amersfoort taxeren, maar dit andersom niet mag. De taxateur mag teven ook niet de verkoopmakelaar of de aankoopmakelaar zijn. Op de website van Guto Casa is hier meer informatie over te  vinden over de taxateur die jij gekozen hebt ook daadwerkelijk de woning mag taxeren. Tevens moet de scholing van de taxateurs op peil gehouden worden door de Nederlandse Woning Waarde Instituut.