Tips voor het shoppen van meubels

Black Friday bankstellen

Ga je binnenkort verhuizen en heb je geen groot geldbedrag gespaard? Dan kunnen alle kleine beetjes helpen. Sowieso in een krappe woningmarkt, waar met hoge bedragen wordt overboden, blijft er al weinig budget over voor de inboedel. Slimme trucjes helpen met het besparen op de meubels en woonaccessoires van jouw nieuwe huis. Lees je mee? Wij geven enkele tips!

Goedkope meubels opknappen

Door meubels te voorzien van een likje verf kun je al zorgen voor een totaal andere look. Denk bijvoorbeeld aan een ronde tafel van ongeveer 300 euro bij een of andere kortingknaller. Deze tafel heeft nét het verkeerde kleur blad en past dus niet bij de rest van het interieur. Is de tafel verder wel exact wat jij voor ogen had? Dan kun je met een likje verf al een hoop geld besparen. Met een goede primer en de juiste verf heb jij binnen no-time een totaal andere tafel. Dit kan soms honderden euro’s schelen!

Black Friday bankstellen

Rondje kringloop

Nieuw is niet altijd beter. Tweedehands meubelen hebben vaak die authentieke, vintage touch en juist daarom is de kringloop een must om in ieder geval een keer te bezoeken. Wie weet zie je nog een leuke bijzettafel die er eigenlijk nog als nieuw uitziet. Voor een paar tientjes heb jij toch weer een leuke aanvulling voor jouw interieur. Een mooie kast gezien? Met een beetje schuren en verven geef je er jouw eigen touch aan. Zo vergeet je meteen dat de kast ooit van een ander is geweest. 

Wachten op kortingsacties

Heb je nog even de tijd om jouw meubels en woonaccessoires te kopen? Wacht dan tot de opruiming begint of shop bijvoorbeeld met een feestdag als Black Friday. Op deze dag en Cyber Monday worden grote kortingen gegeven op diverse producten, waaronder meubels en woonaccessoires. Er zijn weinig webshops die niet deelnemen aan dit grote stuntcircus. De een heeft grotere aanbiedingen dan de ander natuurlijk. Zo zijn er bijvoorbeeld voldoende Black Friday bankstellen, tafels, raamdecoratie en woonaccessoires in de aanbieding.