Trilnaalden van Lievers

Onder alle omstandigheden verzekerd zijn van maximale productiviteit en bedrijfszekerheid? Kies dan voor de trilnaalden van Lievers. Benieuwd wat de andere voordelen zijn? Lees snel verder om erachter te komen.

Hoe werkt een trilnaald?

Dit bouwkundige gereedschap wordt gebruikt om beton dat recent gestort is van binnenuit te verdichten. Een trilnaald zorgt ervoor dat het beton de gewenste sterkte en kwaliteit heeft. Tijdens het storten van het beton komt er lucht in de betonspecie terecht. Dit is niet gewenst. Om te zorgen dat er zo min mogelijk lucht in het beton wordt gesloten kiezen veel bouwbedrijven ervoor om deze triltechniek te gebruiken.
De verschillende vaste bestanddelen worden door het trillen in een snelle beweging gebracht. Hierdoor wordt het beton wat vloeibaarder, dit zorgt ervoor dat de aanwezige hotels zich vullen met betonmix, in plaats van lucht. Dat het werkt zie je aan de luchtbellen die opborrelen. Niet alleen zorgt de trilnaad ervoor dat de lucht verdwijnt, maar ook dat korrels zich door het trillen in de betonspecie wentelen. Het geheel wordt op deze manier een stuk compacter.

Voordelen trilnaalden

Trilnaalden van Lievers brengen diverse voordelen met zich mee. Kenmerkend voor de naalden is de maximale slagkracht. Ze zorgen er ook voor dat bij vrijwel iedere betonsamenstelling de gewenste kwaliteit en sterkte snel en efficiënt gerealiseerd kunnen worden. De naalden zijn veilig en betrouwbaar en kunt u uitgaan van diverse toepasmogelijkheden. Het is dus een echte investering.

Ruim assortiment trilnaalden

Bij Lievers vindt u een ruim assortiment trilnaalden. Deze zijn geschikt voor vrijwel iedere constructie. Denk hierbij aan vloeren, balken, funderingen, pijlers, wanden, bruggen, wegen, tunnels en viaducten. Naast handzame elektrische handstoktrilnaalden zijn er ook mechanische, pneumatische en door een benzinemotor aangedreven trilnaalden. Als u eenmaal weet welke trilnaald u nodig heeft, kunt u via de website zien bij welke dealers in uw buurt terechtkunt voor de aanschaf.