Uw badkamer volledig in uw smaak

Iedereen heeft een andere smaak maar gelukkig is er ook voor iedereen wel iets leuks te vinden wanneer je de badkamer een make over wil geven. Denk eens aan de kraan zwart laten zijn. Niks is te gek, en zeker de kleur van uw kranen is geen probleem. Voor moderne badkamers zijn alle details van belang en het maakt niet uit wat de look is waar u voor wilt gaan. U zorgt er al snel voor dat alles tot in de puntjes past bij de uitstraling waar u helemaal voor wilt gaan.

Meer dan gewoon een kraan

In veel badkamers heb je te maken met meer dan één kraan en meer dan gewoon een kraan. De wasbak, het bad, en de douche hebben allemaal hun eigen kraan en de moderne badkraan zwart is een erg populaire look in nieuwe badkamers. De donkere kleur zorgt ervoor dat het een gave kleur contrast geeft met de gemiddelde badkamer of u wilt juist een hele uitblinker met een donkere badkamer look.  Als u niet bang bent voor een uitdaging dan is het vervangen van de kranen een super gave manier om de badkamer ene nieuwe draai te geven.

Elk onderdeel telt

Naast de kranen zijn er natuurlijk heel veel andere onderdelen in de badkamer die gemakkelijk een make over kunnen krijgen. Met weinig moeite en een klein budget kom je al heel ver, de bril van de wc en de spiegel boven de wasbak zijn hier goede voorbeelden voor. Het is altijd leuk om online en in winkels een extra rondje te zoeken naar inspiratie, zo kom je wel eens iets tegen wat je onverwachts super gaaf vindt. Gelukkig kun je nu alles wel online bestellen en heb je al snel alles in huis voor het verbouwen.