Wat voor vloer past bij jou?

Loft room with cozy design.

Heb je net een nieuwe huis en wil je een nieuwe vloer uitzoeken? Of ben je uitgekeken op die vloer die er al jaren ligt? Het uitzoeken van een nieuwe vloer is niet gemakkelijk. Een vloer is namelijk echt een sfeerbepaler in je huis. Daarom is het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Om je een beetje te helpen hebben we een aantal verschillende soorten vloeren voor je op een rijtje gezet!

PVC vloeren

Een PVC vloer is voor veel mensen een goede keuze. Het geeft namelijk een mooie uitstraling en is tegelijkertijd makkelijk te onderhouden. PVC is tegenwoordig in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgbaar, waardoor je deze vloer volledig bij je interieur kan laten aansluiten. 

Visgraat vloeren

Wat tegenwoordig erg trendy is, is het laten leggen van een visgraat vloer. Een visgraat vloer geeft een luxe gevoel en is erg modern. Je kan ervoor kiezen om een PVC visgraat vloer te leggen of een visgraat vloer van hout. Deze laatste optie zorgt wel voor meer onderhoud.

Houten vloeren

Een houten vloer is duurzame investering, omdat deze vloer vaak levenslang meegaat. Er komt wel wat onderhoud bij kijken, maar als je dit netjes bijhoudt heb je er voor de rest van je leven plezier van. Een houten vloer geeft een rijke en klassieke uitstraling en past in vrijwel elk interieur.

Tapijt

Zijn bovenstaande vloeren niets voor jou? Misschien wil je dan wel tapijt neerleggen. Tapijt is zacht, warm en geluiddempend. Tapijt zorgt voor een comfortabel gevoel. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het goed aansluit bij de rest van je interieur. Verder zijn er ook verschillende structuren en designs beschikbaar.

Op de website van Martijn de Wit vloeren vind je een uitgebreid assortiment aan vloeren. Neem hier dus gerust eens een kijkje!