Wikkelfolie: verpakt prachtig

Stevig folie

U kent het vast wel, wikkelfolie. Het zit vaak om producten of pellets verpakt. Het is vrij goed rekbaar en makkelijk van de rol af te rollen. Het is ideaal als kweker om dingen goed te verpakken. Het is een soort van must om het te hebben voor een kweker. Het folie is 50 centimeter bij 300 meter. Er zit zeker veel op één rolletje. Het folie is 23MY. Ik vind het product super fijn in gebruik en het past heel gemakkelijk aan elke vorm die u maar kunt bedenken. Het wikkelfolie scheurt niet snel, wat u ook niet moet hebben.

De Hobbykweker

Ik had het folie al een keer eerder gekocht bij de Hobbykweker. Mijn folie was bijna op en had nog Snell even besteld bij De Hobbykweker. Het product was gelukkig op voorraad en ook nog super snel geleverd. Het was de volgende dag geleverd en dat was maar goed ook. Als het niet de volgende dag niet kwam, had ik de producten anders moeten inpakken. Echt perfecte timing en mooi dat ik op De Hobbykweker kan vertrouwen. Ik beveel dit zekers aan!