WTW Filters Online

WTW Filters Online

Een WTW Filter online is een filter die ervoor zorgt dat alle vuile deeltjes verwijderd worden vanuit uw huis. Alles wat in en uit uw huis gaat wordt gefilterd zodat u schone lucht in huis hebt en al het vuil niet in de atmosfeer komt. Een luchtfilter is nodig in een airco systeem. Deze zorgt er namelijk voor dat je altijd schone lucht in huis hebt en alle vuile deeltjes achterblijven in het filter. Kwaliteit van lucht is heel erg belangrijk. Als je langere tijd in een huis leeft met een slechte luchtkwaliteit leeft kan dit veel gevolgen hebben voor jouw lichaam. Je kunt veel minder energie hebben, ziek worden en veel minder goed in jouw vel zitten. Gelukkig heb je WTW Filters online.

WTW Filters Online

Vervangen van de filters

Het enige regelmatige onderhoud die je hebt aan een WTW systeem is dat de filters af en toe vervangen moeten worden door nieuwe. Deze kun je gelukkig heel eenvoudig bestellen. Deze kun je dan heel eenvoudig vervangen. Door gebruik te maken van de filters van dit bedrijf krijg je als de filters toe zijn aan vervanging een berichtje van het bedrijf. Zo ben je nooit te laat en kunnen ze optimaal hun werk doen.

ISO 16890 normering

De iso 16890 normering staat voor de grootte van de deeltjes die door het luchtfilter mogen komen. Aan deze norm voldoen alle filters die te koop zijn bij dit bedrijf. Alle filters die dit bedrijf verkoopt zijn dus enorm goed en laten heel erg weinig deeltjes door. Er zijn strenge regels bij het halen van zo een normering. 50% van alle deeltjes moet opgevangen worden en dat zijn er een hoop. Dit betekent dat de lucht minimaal twee keer zo schoon moet worden als het door dit filter heen komt.