Zo verloopt de bouw van onderwijsinstellingen

kantine inrichting

Solid Surface is een stevig en goed te verwerken materiaal met veel verschillende soorten toepassingsmogelijkheden. Dit product kan op maat worden besteld en wordt vaak gebruikt door bedrijven en particulieren voor verschillende doeleinden. De eigenschappen van het oppervlaktemateriaal zorgen ervoor dat je dit goed kan reinigen, dat er geen krassen of beschadigingen op kunnen ontstaan en dat het hygiënisch in gebruik is. Het materiaal is verder bestand tegen chemische stoffen waardoor schoonmaken mogelijk is met nagenoeg elk soort schoonmaakmiddel. Dit product kan volledig op maat en in nagenoeg elke gewenste kleur worden besteld.

Materiaal

Scholen

Voor het ontwerp en de ontwikkeling van schoolgebouwen wordt er dan ook vaak gebruik van Marlan gemaakt. Ontwerpers hebben door dit materiaalgebruik veel keuze in verschillende soorten toepassingsmogelijkheden. Het product kan op maat worden besteld in nagenoeg elke vorm en maat. Dat komt doordat Solid Surface bestaat uit verschillende componenten die worden samengevoegd en vervolgens verhit.

Daardoor wordt het vloeibaar en kan het worden verwerkt tot de uiteindelijke vorm. Voor scholen is het materiaal dan ook goed te gebruiken en wordt het toegepast in kantines, toiletten of als dekblad voor de balie van een school. Ook voor in een scheikundelokaal is dit materiaal zeer goed toe te passen. Het is namelijk bestand tegen chemische stoffen, dus kan er wel eens een foutje worden gemaakt zonder dat het Solid Surface blad beschadigd kan raken.

Ontwerpen van schoolgebouwen

Voor de ontwerper geeft dat dan ook veel verschillende soorten mogelijkheden. Het materiaal kan in elke denkbare vorm en kleur worden besteld en gemaakt. Door de afwerking van de Solid Surface lijkt het alsof verschillende delen, die aan elkaar verlijmd worden, één geheel vormen. Dat komt door het gebruik van een speciaal ontwikkelde lijm voor dit materiaal.

Het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld tafels te ontwerpen die overgaan in andere voorwerpen zoals een kast of een ander meubel. Ook grotere voorwerpen zoals complete trappen en hele balies voor in een kantine of schoolruimte worden zonder moeite op maat gemaakt, geproduceerd en geplaatst door vakkundige mensen.

Naast het materiaalgebruik bij de bouw van scholen is het ook belangrijk om leraren, scholieren en andere mensen die betrokken zijn bij de school te betrekken in het project. Zij moeten zich namelijk prettig op de school kunnen voelen.

kantine inrichting

Kwaliteit

Een belangrijk kernwoord wat van toepassing is op Solid Surface is kwaliteit. De eigenschappen van het materiaal zorgen er namelijk voor dat het product zeer lang mee kan gaan, bijna niet te beschadigen is en eenvoudig te repareren is als het wel beschadigd. Daarom is dit product een zeer goede keuze om te gebruiken in een onderwijsinstelling. Het is niet alleen mogelijk om het materiaal in elke denkbare vorm te bestellen, maar ook in de meest uiteenlopende kleuren. Door de degelijkheid, stevigheid en eenvoudige manier van verwerken is het gebruik van Solid Surface aan te raden voor elke onderwijsinstelling die van plan is om een nieuw gebouw te laten ontwerpen.