Zeer handig een digitale tijdschakelaar

Wanneer je het over gemak hebt dan moet je beslist een digitale tijdschakelaar kopen. Via de website va Growexpert heb ik deze gekocht en toevallig was het ook in de aanbieding. Ik gebruik dit voor mijn plantjes in een kweekkast die ik op mijn zolder heb staan. Op deze manier hoef ik mij geen zorgen te maken dat mijn plantjes te weinig water of voeding krijgen. Want elke dag worden mijn sproeiers aangezet en krijgen mijn eigen stekkies genoeg te drinken, In dit water zit ook bepaalde voeding waar zij lekker van groeien. digitale tijdschakelaar

Geweldig systeem

Ook kan het in de kweekkast bijzonder warm worden en daarom heb ik dan speciale afvoer voor aangesloten. Door de digitale tijdschakelaar wordt er op zijn tijd een ventilator aangezet om een briesje door de stekjes te blazen. Door deze constructie kan ik gerust een weekend weg gaan zonder iemand in huis te moeten halen om de plantjes water te geven. Echt een geweldige oplossing kan ik zeggen.Wil jij ook jouw eigen stekjes planten, maar weet je niet precies waar je moet beginnen, neem dan contact op met de medewerkers van Growexpert. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies wat er allemaal nodig is voor een eigen kweek te beginnen.